Готвачът на Ердоган, Маргарет Тачър, принц Чарлз и Брад Пит влиза във „Фермата“

10:27, 10 авг 20 / Любопитно 25 2457 Шрифт:
Редактор:

Виртуозен кулинар с опит в най-престижните световни ресторанти влиза в новия сезон на „Фермата“, който стартира тази есен по bTV. От 5 септември Chef Илиян Кустев ще смени атмосферата на собствения си ресторант и на петзвездните хотели с актуалното предизвикателство на най-българското телевизионно риалити. Основната  тема в него тази година е „Пътят на една мечта“ – мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

До този момент 43-годишният софиянец е готвил за политици от ранга на турския президент Реджеп Ердоган, принц Чарлз, Маргарет Тачър и за звезди от шоубизнеса като актьора Брад Пит, а в следващите месеци ще се изправи през предизвикателствата на селския живот и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева заедно с останалите участници в най-гледаното риалити. 

„Реших да участвам във „Фермата“, защото искам да разбера как ще се справи градското момче, тоест аз, с това предизвикателство. Аз съм много луда глава, правил съм много неща. Не ме е страх и от работата -  строил съм, доил съм. Но ми е интересно как ще се държа психически, какво ще построя… Естествено интересуват ме парите, за да изравня головата разлика и да се оправя с ресторанта. Той е моя отдавнашна мечта, реализирана наскоро и потопена от пандемията“, казва Кустев.   

Кариерата на 43-годишния Илиян е забележителна - работил е в най-престижните европейски ресторанти и е постигнал почти всичко в необятния свят на кулинарията. В Лондон е част от екипа на Chef Джон Уилиямс в петзвездния „Ritz Hotel”, а в Париж твори рамо до рамо с Chef Пиер Гание в ресторант с най-високото кулинарно отличие – три звезди Мишлен.  

Поли Хубавенска е първият участник в новия сезон на „Фермата“

Експериментатор в кухнята, Илиян Кустев елегантното съчетава модерните европейски течения с изтънчения източен привкус. Презентациите на сложните рецепти носят авторския му почерк, а умелият микс между стилове и продукти превръща ястията му в шедьоври.  

 „В кулинарията добиваш опит и качества, които на друго място трудно можеш да придобиеш. Смятам, че креативността, на която залагам в работата си, ще ми помогне и във Фермата. Искам да видя как в предаването от нищо да направим нещо. Естествено ще има трудности, ама то и в живота има.“, разкрива за своята стратегия Chef Кустев.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама