Арман Бабикян пред ТОПНОВИНИ: Протестът продължава, палатките се връщат

08:53, 07 авг 20 25 4251 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Протестът продължава. Най-вероятно палатковите лагери ще се върнат обратно на местата си. Надявам се да станат и още повече, заяви пред ТОПНОВИНИ Арман Бабикян от „Отровното трио“.

Среднощна акция на МВР премахна блокадите, 12 души са били задържани

Бабикян и още 12 души бяха задържани при полицейската акция рано тази сутрин, за която първи съобщихме. Полицията премахна палатковите лагери на протестиращите и освободи движението в столицата, както и в други градове на страната.

На какво основание е отведен в районното? „Бях задържан на основание нарушение на Закона за движение по пътищата. Изглежда този закон не беше нарушен предишните дни. Тази сутрин рязко се оказа нарушен. Опитът ми да обясня, че Конституцията е над този закон не срещна разбиране от органите на реда, които или не познават законите, или им е разпоредено да ни приберат независимо от законите“, коментира той и подчерта: „Това не е първият случай на прегазване на закони. ГЕРБ управлява по този начин, в лицето на Борисов и Пеевски“.

Безсилието на Бойко Борисов вече доби вид на арести на невинни хора, на мирно протестиращи, след боя над журналисти. Това е следващата стъпка, която показва, че този човек управлява като през авторитарен режим, с диктаторски методи. Надявам се всички, които смятат, че европейските ценности имат значение, неговите приятели в Брюксел да видят за какво става въпрос“, каза още Арман Бабикян.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:28, 07 авг 20

Ти ли бе мазен тулуп ще променяш власта към по добра? Ти нямаш право да говориш от наше име.Защото си малцинство.Мнозинството от хората решихме кой да ни управлява.Като сте курназ, явете се на избори и спечелете. А не в сряда на някой му хрумнало , хайде ще сменя власта.В петък някой се огледал в огледалото, видяло му се, че е много умен, хайде нова власт. Това да не ви е каша от фасул.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама