Меган Фокс е в България за снимките на нов филм

19:40, 06 авг 20 / Любопитно 25 2828 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Millennium Media“ стартира от днес снимките на продукция на „Till Death“ с участието на Меган Фокс в България. Филмът ще бъде заснет в София, във филмовите студия на компанията „Nu Boyana“.

Австралийският режисьор С.K. Дейл ще режисира трилъра по сценарий, написан от Джейсън Карви.

Филмът е обнадеждаващ знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в „Nu Boyana“ след като пандемията Cоvid-19 спря голяма част от филмовата индустрия.

Сюжетът разказва за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

Заедно с Фокс във филма са и Иoйн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик („Аквамен“) ще продуцира заедно с други продуценти от „Millennium“, между които и Лес Уелдън и Танър Мобли.

„Ние сме много развълнувани и щастливи да можем да продължим да правим това, което обичаме: филми“, каза Мобли.

За да могат снимките на гостуващата американска продукция да протекат безопасно в съответствие с процедурите за безопасност на Covid-19, местните разпоредби, както и указанията на SAG, „Millennium“ заяви, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването. Някои от тези мерки включват задължително тестване за коронавирус на актьорите и екипа както преди, така и по време на производството и снимането, социална дистанция на снимачната площадка и носенето на маски от целия персонал зад камерата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама