Кирил Добрев: Нинова и Пеевски заедно управляваха държавата

11:38, 05 авг 20 / Политика 25 2120 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Промяна и обновление в БСП е по-важна кауза от кампанията да свалим Борисов“, заяви кандидатът за лидер на левицата Кирил Добрев в предаването „Тази сутрин“ на bTV.

По негови думи Румен Овчаров, Корнелия Нинова и Делян Пеевски заедно са управлявали държавата и заедно са взимали решения. Така коментира мнението на Румен Овчаров, че Делян Пеевски се опитва да овладее БСП чрез Кирил Добрев.

Познавам Делян Пеевски, откакто беше младежки координатор в НДСВ, имал съм срещи с него, но всички те са били публични“, уточни Добрев. Добавя също, че с Пеевски са се виждали в избирателни райони и са обсъждали балотажи и подкрепа на ДПС за БСП.

Корнелия Нинова се кандидатира за нов мандат начело на БСП

Добрев заяви също, че иска оставката на Иван Гешев като главен прокурор, но от името на партията няма такова искане. Според него Корнелия Нинова и Иван Гешев са работили заедно от няколко години.

Смята също, че Нинова е можело да бъде по-остра опозиция на Бойко Борисов. "Борисов и Нинова са двете страни на една и съща монета, убеден съм, че ако махнем Борисов и ГЕРБ от изказванията ѝ, те ще останат празни." 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама