Котка открадна пари от касата на заведение

20:30, 23 юли 20 / Любопитно 25 2495 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
Изоставена котка в приют за животни в Брюксел, Белгия.
Изоставена котка в приют за животни в Брюксел, Белгия.

Как се отплащаш за добрината на стопанката си, приютила те от улицата, ако си дръзко и пакостливо рижаво коте? Като се опиташ да откраднеш пари от касата в заведението ѝ, при това не само веднъж, пише вестник „Дейли стар”, цитиран от БТА.

Забавната случка се е разиграла в руския курортен град Анапа в Краснодарския край. Кадри от подвизите на котето, запечатани от охранителната камера, са качени в Instagram.

Съдържателката на заведението Надежда Водолазкая разказва, че преди няколко месеца е осиновила женското коте, след като го е намерила изоставено в кутия на улицата.

Първият опит на крадливата писана, наречена Масяня, да отмъкне банкноти от кутията с пари в кръчмата, е бил осуетен от бдителен клиент. Той успял да грабне плячката на косматата пакостница, когато тя случайно я изпуснала на пода.

Първоначалният неуспех не отказал Масяня от целта ѝ. Възползвайки се от това, че не я следи някой посетител със зорко око, котката пробвала отново да се измъкне с кеш, без да бъде възпрепятствана. Оказало се обаче, че клиентите наблюдават с интерес новото ѝ престъпно деяние. Установявайки, че при втория си опит животното е грабнало стари руски рубли, използвани за декорация, посетителите избухват в смях.

„Не ми е ясно защо Масяня е такава голямя почитателка на парите. Известно ми е само, че е склонна към пакости. Затова занапред нея ще я държим под око, а парите - под ключ”, казва Надежда Водолазкая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама