Корнелия Нинова: ГЕРБ вече счупиха държавата

10:10, 12 юли 20 / Политика 25 2269 Шрифт:
Автор:

Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишното им управление. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънреден брифинг в централата на партията.

"Премиерът Борисов и вицепремиерите му направиха недопустими внушения, включително за БСП. Първо, десетките хиляди протестиращи българи на различна възраст, с различни партийни убеждения, с различни професии, не са платени провокатори, те са почтени хора, които искат справедливост", категорична е тя.

Борисов: Няма да подам оставка

"Борисов управлява 10 години със страх и репресии. Внуши, че ще бъде запален Партийния дом, че БСП ще счупи държавата и жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече. Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишиното им управление", заяви Нинова..

"Случилото се в президентството е груб акт на погазването на Конституцията и върховенството на закона. Протестите вече не са само в подкрепа на президента, причините са много по-дълбоки", допълни лидерът на БСП. 

Корнелия Нинова призова за масов, но мирен протест пред парламента в сряда, когато ще бъде внесен вот на недоверие към правителството. 

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 11:32, 12 юли 20

към 17.07 ще има бум на заразените от ковид 19!
всички мангали от протеста на мутрата Радев,ще заразят родителите си!
Хайде чустито другари червени мутрагени

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама