Борисов: Няма да подам оставка

22:43, 11 юли 20 / Политика 25 3846 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Използването на езика на омразата няма да доведе до нищо. Това заяви министър-председателят на България Бойко Борисов в извънредно живо включване във „Фейсбук“ страницата си. Той предупреди, че се готви ескалация на напрежението на протеста.

Премиерът заяви, че няма да подаде оставка, тъй като щетите за държавата ще се огромни. Той отправи апел към протестиращите да се пазят от провокации.

Трети ден протести в София

„С прискърбие гледах митинг за подкрепа на държавния глава и на премиера, вместо да сме заедно и да се прегърнем за общата цел“, сподели премиера.

ДПС и „Демократична България“ се прегърнаха срещу ГЕРБ, смята Борисов.

"Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, срещал съм се с всички. Никой не спазва мерките. Защо тогава въвеждаме ограничения? Доходите ще намаляват. Трябва да се търси широк консенсус. С какво подразнихме ние? С това, че поставихме България, където й е мястото?", заяви премиерът Борисов. 

"Предстоят ужасни месеци и години за икономиката. Само след месеци ще са изборите. Истински виждам, че Радев не го боли когато се пролива кръв на полицаи и се хвърлят бомби по тях. Използването на език на омразата няма да доведе до нищо добро за държавата", каза още министър-председателят.

Румен Радев иска оставката на правителството и главния прокурор

„Какво искат - да строшат Министерския съвет ли? Да го строшат, щом искат, това е демокрацията. Да строшат и "Тракия", "Струма". Ние само градим. Направили сме повече магистрали от всички. За това ли да дадем оставка“, попита премиерът.

"Моята глава е дебела, може да я чупите, колкото искате, но тези момчета и момичета не са виновни, те са там за една заплата", заяви Борисов по повод агресията срещу полицаите. И допълни, че се чува, че се готви запалване на Партийния дом.

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонимен 23:44, 11 юли 20

Тролчета,начукаха ли Ви го на два ката :)
Подскачайте за Черепа по заповед на Фатмака,това ще Ви остане :)))))
Радев с Черепа ще се изядат един друг!
Божков много си прост,Радев не става,питай шведите!
Радев взема парите и казва:ша видиме кво моем да напраим по въпроса :)

2 weiss 09:15, 12 юли 20

№1, вие сте полуидиот.

3 Анонимен 20:16, 25 юли 20

НАРАВО ИДИОТ

4 Неви интересува 22:54, 03 сеп 20

Така приятел само говориш за демокрация това твоето нее демокрация товае страх Второ въведе 10 клас за книшка на автомобил раздели образованието на 2 части и защо пълна глупост.Искаш да направиш нещо а държавата те спира това ли тие демокрацията е браво .Ако имаш малко достойнство подаи оставка или върни всичко по старому както си беше не тормози хората повече стига си говорил за демокрация ако имаше наистина демокрация хората нямаше да са по площадите такаче или върни всичко както си беше или подаи оставка и стига си говорил за този вирус всичи знаем че товае измислица дано този отгоре да ти прости те

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама