Какво да очаква бизнесът след кризата през 2020 г.

11:55, 10 юли 20 25 1806 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

След всеки спад следва подем, след всеки подем следва спад – безкрайният цикъл на ежедневието, икономиката и историята. От няколко години анализаторите упорито предупреждаваха за наближаваща нова финансова криза, а бизнесът уверяваше, че след опита от 2008 г. е много по-подготвен за предстоящите предизвикателства. Кой би предположил, че десетилетие по-късно ще избухне пандемия с подобни мащаби и нито една страна няма да остане изолирана от опасността.

След първоначалното объркване почти незабавно голяма част от компаниите въведоха мерки, за да отговорят на новите нужди. Първите месеци на неизвестност вече приключиха, а бизнесът гледа напред и търси начини бързо да се възстанови, за да се върне към познатото нормално.

Вероятно доста компании си мечтаят да бъдат Amazon в момента, но късметът не е само на страната на технологичните гиганти. По думите на експертите победители след края на кризата ще бъдат организациите, които покажат завидна гъвкавост, приспособимост и готовност за ежедневна промяна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама