Васил Божков показа свидетел, когото "не могат да заглушат"

12:09, 08 юли 20 25 3912 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

В профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ укриващият се в Дубай бизнесмен публикува видео, в което Георги Попов разказва за срещите между него и „Vladi Goranov”.

Според Попов, срещите между двамата продължавали между 5 и 15 минути, а преди тях бизнесменът приготвял пачки от по 500 евро, които носел със себе си в министерството. След срещите, Божков напускал сградата, носейки единствено традиционната си пура.

Бившият сътрудник на Божков – Цветомир Найденов, не остана безучастен и към този пост на бизнесмена. Найденов припомни във Facebook, че още преди дни е заяви, че именно Георги Попов – Китин ще бъде свидетел.

„Гледайки видеото на Китин, веднага в главата ми възникват 3 основни въпроса, продължава Наайденов:

  1. Черепа предостави документи, че е теглил от Уникредит 67 млн лева....може ли, мило Черепче, да предоставиш документи как тези левове са станали на 500 еврови банкноти?
  2. Всички знаем, че Жоро Попов - Китин е агент на Държавна сигурност. Това, което не знаем е кога и как е развил свръхестествените способности да вижда от колата как Васил Божков влиза без проверка вътре в сградата на Министерство на финансите? ?
  3. От офиса на Васил Божков до Министерство на финансите с кола е не повече от 3 минути път. Какво толкова важно и неотложно е имало да се обсъжда в колата, вместо Китин да го изчака в офиса пиейки кафе и закачайки секретарките на Черепа?

Предизвиквам Чери и Кити, както е модерно напоследък, да изпеят на два гласа известната песен на Сашка Васева “ Левовете в марки” . Предлагам лека редакция на припева :

Левовете в евро сменям аз,

Влади за да черпя в този час,....

Така най-после ще имат съвместен клип“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама