Илон Мъск показа бебето си на видео за първи път

13:20, 23 юни 20 / Любопитно 25 2130 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Шефът на Tesla и SpaceX - Илън Мъск, показа за първи път на видео сина си, който носи името X АЕ A-Xii. Записът беше публикуван от канал в Telegram.

На кадрите се вижда как Мъск държи сина си и му говори. В този момент бебето гледа баща си. „Бебето X АЕ A-Xii гледа Илън Мъск, сякаш разбира какъв пробив наскоро направи баща му, като пусна Crew Dragon в космоса“, се казва в надписите на видеозаписа.

Мъск и певицата Граймс станаха родители в началото на май. Това е шестото дете на бизнесмена и първородното на Граймс. Двамата имат връзка от пролетта на 2018 г. Певицата обясни значението на името на сина си. Според нея X в името е неизвестна променлива, Æ е елфското изписване на абревиатурата AI - изкуствен интелект или любов, а A-12 е американски разузнавателен самолет, любим на двойката.

По-късно адвокат Дейвид Глас посочи, че властите в Калифорния, където се е родило детето, няма да приемат такова име в официалните документи. Според специалист по семейно право, в щата могат да се използват само 26 букви от английската азбука за име. Родителите трябваше да променят странно име, а майката казала, че сега официалното име на детето е „X АЕ A-Xii.“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама