Започват снимките на втория сезон на "Игри на волята"

15:10, 21 юни 20 / Любопитно 25 6257 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Снимките на втория сезон на най-атрактивното риалити „Игри на волята" започват съвсем скоро, съобщи Нова тв. "Екшънът" ще се развива в Царево и плажа "Попска поляна", който се намира в най-северната част на града. Той е дълъг едва 150 метра и е един от най-малките в общината. 

Предстои изграждането на първите конструкции, за които отговаря Момчил Манчев-Момо, който разказва защо продукцията отново е избрала да снима на българското Черноморие: "„Причините са много. На първо място това е изключително красивата природа. Странджа и морето са великолепни. Приятно изненадани сме и от силната подкрепа, която срещаме в лицето на всички наши местни партньори. Те постоянно ни оказват съдействие по всякакви предвидени и непредвидени обстоятелства."

Основен приоритет е опазване на природата чиста. В момента е изхвърлило на плажа множество камъни и скали и част от работата на екипа на Момо е да съберат и групират камъните, а впоследствие да бъдат изнесени, за да може плажът да бъде удобен не само за „Игри на волята“, но и за всички плажуващи. "Всеки снимачен ден се превръща в истинска атракция. Миналата година страшно много хора идваха на плажа, докато изграждахме конструкциите, разпитваха какво ни предстои и питаха от къде биха могли да наблюдават процеса без да пречат", заяви той в ефира на Нова тв.

Новият сезон ще включи над 70 изпитания за 24-мата участници. Предизвикателствата ще са за издръжливост, за кондиция, за комуникация, за трезва преценка и бърз ум под напрежение
"В следващите 60 дни екипът ще изгради над 70 препятствия, които 24-мата участници ще трябва да преодолеят със силата на своята воля и издръжливост. Няма как при толкова изпитания да има случайни резултати. Благодарение на комплексните си качества най-добрите винаги успяват да стигнат финалната права. Няма нито един елемент в конструкциите, който да се повтаря. Дори да има сходни изпитания от предходния сезон, те са модифицирани, за да е 100% сигурно, че няма вариант някой от участниците да усвои специална техника, която да му даде предимство спрямо друг", заяви Манчев.

Първият сезон на "Игри на волята: България" изпита уменията на участниците в неподозирани ситуации. Голямата награда от 200 000 лева бе грабната от Добрин Николов - Добата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама