Отбелязваме Деня на бащата с онлайн предизвикателство

12:00, 21 юни 20 / Любопитно 25 2277 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Тази година 21 юни - Ден на бащата в цял свят, ще бъде отбелязан в България с онлайн предизвикателството "Връзката е важна", съобщиха организаторите от националната кампания "Да бъдеш баща". 

Деца и бащи ще обединят усилия в скаутска задача и всички татковци и малки ентусиасти са поканени да направят сами някои от емблематичните скаутски възли, които носят посланията за силна връзка и добър пример - Водачески възел, Спасителен възел и Възел на приятелството.

Днес бащи и деца ще обединят усилия в скаутска задача. Тази година избрахме слогана на празника да е „Връзката е важна”. За това избрахме тази задача, която в случая е връзване на три основни скаутски възела – спасителния, водаческия и възела на приятелството. Те не са трудни”. Разказаха за инициативата Давид Кюранов, координатор на програмата „Да бъдеш баща” и актьорът Мартин Гяуров в предването "Събуди се" по Нова тв.


Националната кампания "Да бъдеш баща" подкрепя участието на мъжете в живота на детето с цел създаване на семейна среда, благоприятстваща пълноценното детското развитие. "Да бъдеш Баща" e част от международната „MenCare – a global fatherhood campaign", която се провежда в над 20 държави в целия свят

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама