В офиса на Васил Божков имало бронирани пердета

14:29, 16 юни 20 25 2474 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Социологът Мира Радева определи заявката на Васил Божков за политически проект като нещо несериозно и разказа за своя среща с него, на която е била поканена от хазартния бос на улица "Московска" преди години. Поводът е бил политически проект за парламентарни избори, на които Божков е лобирал за известен бизнесмен, който произвежда колбаси. „Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са закъснели и ще загубят. Тогава за първи път видях , че има и бронирани пердета", коментира пред Радио „Пловдив“ тя.

Публичното присъствие на Божков намалява доверието в него

Мира Радева беше категорична, че предсрочни избори няма да има. „Въпреки високия рейтинг на премиера и правителството  към средата на кризата с Ковид 19 - при кризи хората имат нужда да бъдат направлявани, някой трябваше да вземе контрола. Идващата икономическа  криза ще свали рейтинга на управляващите много бързо, лятото няма да компенсира нищо", обясни тя.

В този контекст, Радева подчерта, че президентът не е успял да се прояви като обединител, нито БСП е натрупала позитиви. По думите й подписката на левицата за сваляне на правителството е „регулярно проявление, защото трябва да покажат мускули".

БСП започва подписка за оставка на правителството


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама