Проф. Евгений Дайнов: Властта ни се подиграва

11:38, 09 юни 20 / Политика 25 1881 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Властта демонстрира все по-голяма склонност да замества правото със сила. Демонстрира, особено по морето, че силата означава всичко. Властта ни се подиграва, коментира пред БНР проф. Евгений Дайнов.

Според него местните власти не искат организираните свободно къмпингуващи, защото те пазят природата. „Публична държавна собственост, каквато са дюните, плажовете, не принадлежи на местната власт, а на всички граждани не само на България, но и на тези на страните от Европейския съюз“, посочи той.

Нов абсурд: недовършената подпорна стена в Алепу има Акт 16

Точно на принципа на това кой е по-силен и чия глутница е добила сила, Гешев гони хора с пречупени властови позиции. По морето всички се съдят. Тук са напълно непробиваеми и спазват собствените си щения, тук държавата няма ход“, каза още Дайнов.

Според него Васил Божков удря на посоки, няма стратегия, и до седмица ще се е изморил

Другата ми хипотеза е, че той, за разлика от властимащите, е по-умен и знае, че влизайки в такива публични конфликтни отношения, трябва да си намери истински пиари, които да сглобят медийна стратегия, която да се поддържа месеци напред. По повод анкетата му за нов политически проект - в момента той рита кокошарника и да види коя кокошка накъде ще се разкряка. Вчера лека-полека започнаха кокоши арии от властимащите кокошки в България. Чака да види какво става в кокошарника на българската власт

Политически проект: #Срещу хунтата?


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама