Шон Конъри продава имение на Лазурния бряг за 30 милиона евро

08:20, 09 юни 20 / Любопитно 25 2375 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Шотландската филмова звезда Шон Конъри продава едно от най-известните имения на френската Ривиера, пише списание "Пийпъл", цитирано от БГНЕС.

Вилата в стил Бел епок има 6 етажа и богата история. В нея е сниман един от филмите за Джеймс Бонд "Никога не казвай никога" от 1983 г. Това е последният филм за известния агент, в който Конъри изпълнява главната роля.

Имотът предлага красиви гледки към Ница и Лазурния бряг. Цената, която е обявил Шон Конъри за вилата, е 30 милиона евро.

Актьорът купил вилата, позната като Ла Рок Флюри, през седемдесетте години, след като се оженил за художничката Мишлен Рокбрюн. Младото семейство живяло в луксозния имот повече от 10 години и съседите все още наричат вилата "къщата на Шон Конъри", твърдят агентите на недвижими имоти.

Стилът на Ла Рок Флюри е ретро, като са използвани традиционни материали от региона, а някои от декорите са в стил Ар деко.

Ла Рок Флюри е една от последните класически, луксозни вили, построени от английски богаташи на Лазурния бряг, предимно в периода между Първата и Втората световни войни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама