Заради коронавируса: Холивуд заменя секс сцените с компютърни изображения

15:40, 08 юни 20 / Любопитно 25 1877 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ръководството на филмовите производители възнамерява да промени изцяло използването на секс сцени във филмите след пандемията от коронавирус. Планът е те да бъдат симулирани с CGI технология - компютърно генерирани изображения, съобщава "Контактмюзик", цитиран от БГНЕС.

Филмовата индустрия се готви да възобнови работа, след като бе спряна през март поради пандемията от коронавирус.

Според „Сън“, документътът от 22 страници на Търговската асоциация на филмовите редактори излиза с няколко предложения - "сцените на близък контакт" да бъдат ''пренаписани, премахнати или преправени с CGI технология".

Холивуд възобновява работа на 12 юни

На актьорите и актрисите ще бъдат изнасяни официално уроци по правилни техники за миене на ръцете, като също така има предложение кастингите да се провеждат зад плексиглас. Всички, които са на терен за снимки, ще трябва да преминават през коронавирусен тест всеки ден, а „медицински служители за спазване на правилата за мерките срещу коронавирус“ могат да присъстват на всички филмови събития. Целият персонал, който работи зад камера, трябва да носи маски и шлемове, а в света на телевизията публиката на живо все още не трябва да бъде връщана за предавания. Това са само част от изискванията, които предстои да бъдат разгледани и най-вероятно ще бъдат приети от ръководството на филмовата индустрия.

Наскоро стана ясно, че Том Круз и неговите колеги от „Мисия невъзможна 7“ ще продължат снимките на изоставено място в Оксфордшир, Югоизточна Англия, в опит да бъдат далеч от заплахата от вируса.

Източник каза: „Снимките на филма вече много се забавиха и няма признак, че нещата скоро ще се върнат към нормалното, така че това е начин да се опитат да възстановят нещата и да се движат отново бързо и безопасно. Също така е трудно да се сдобиете с хотелски стаи в момента, тъй като повечето от тях са затворени в обозримо бъдеще, така че това е начин да не се забавят нещата за още по-дълго. Това ще означава, че някои от най-големите звезди в света ще живеят в шикозен къмпинг заедно с останалата част от екипа".

Първият помощник режисьор на филма Томи Гормли се надява снимките да продължат от септември.

Той каза: „Надяваме се да започнем да снимаме отново през септември. Бяхме на дни от снимките във Венеция - бяхме точно в епицентъра, когато всичко започна - така че трябваше да се затворим във Венеция за четири или пет дни".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама