Кучетата на Елизабет II са на специална диета

21:10, 07 юни 20 / Любопитно 25 3658 Шрифт:
Редактор:

Кучетата на кралица Елизабет II са подложени на специална хранителна диета, по примера на именитите си стопани. Животните от породата "корги" също са имали специално меню, разкрива Дарън Макгрейди, който е работил като готвач в Бъкингамския дворец в разстояние на 15 години.

Мъжът разкрива, че често е приготвял изтънчени храни специално и единствено за животните.

Каква е тайната за идеалната кожа на Елизабет II?

Във видеоклип в YouTube, Дарън разкри: „Не очаквах да готвя за кучетата на кралицата, когато започнах работа в Бъкингамския дворец. Мислех, че ще готвя за крале, кралици и президенти. В крайна сметка го направих, но една от първите работи, която имах, беше да готвя на коргитата, като изискването за тях беше да се приготвя прясна храна всеки ден. Животните освен свое меню, имат и своя стая със специални легла от плетени кошници. Грижата за тях са поели двама души, които ги разхождат през няколко часа. Кралските изисквания за менютата на животните включваха месото да е прясно, качествено и да е нарязано на много малки парченца, за да сме сигурни, че в месото изобщо няма кости. Представяте ли си ако някое от кучетата се задави, задуши или умре? Щях да имам огромни проблеми....", с тъга разказва готвачът.

През октомври 2018 г. от Бъкингамнския дворец съобщиха, че беше разкрито, че последното корги на кралица Елизабет е починало, а тя е останала с две други кучета дорги - смески от дакел и корги, наречени Candy и Vulcan, съобщава БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама