Сър Елтън Джон помогна на бившата си годеница 50 години след раздялата им

18:15, 06 юни 20 / Любопитно 25 3813 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

50 години след като сър Елтън Джон изоставя почти пред олтара бившата си годеница Линда Ханън, певецът прояви благороден жест и й подаде ръка в труден момент, предава БГНЕС.

Макар и 72-годишният певец сега да е омъжен за Дейвид Фърниш, през 70-те години на миналия век той е готвел сватба с Линда Ханън. Заради очевидни проблеми със сексуалността си обаче, решил да я отмени. Според Линда Ханън за това са го убедили текстописецът Бърни Топин и певецът Лонд Джон Болдри.

"Беше мълчалив и мрачен", разказа Линда Ханън. "Не знаех, че се бори със сексуалността си. Един месец преди сватбата ме събуди пиян и каза, че приключваме", споделя тя.

След това Елтън Джон повикал доведения си баща, който му помогнал да се изнесе. Оттогава двамата с Линда Ханън не са се виждали.

Сега, 50 годни по-късно, Ханън помолила именития певец и композитор за финансова помощ, след като претърпяла операция на крака за подмяна на става. Петседмичното й възстановяване й попречило да се върне на работа, а това я изправило пред финансова криза.

Приближен до сър Джон съобщава пред местни медии, че веднага щом чул за тежкото положение на бившата си годеница, композиторът се притекъл на помощ. "Той все още си спомня колко красива е била преди 50 години, и колкоспокойно е приела факта, че той е хомосексуалист". В миналото Ханън е помогнала финансово кариерата на Джон.

Впоследствие Елтън Джон се жени за звукорежисьорката Ренате Блауел през 1984 г. Развеждат се след четири години, когато признава публично, че е гей. С Дейвид Фърниш сключва брак през 2014 г. Те имат двама сина - 9-годишния Закари и 7-годишния Елайджа.

Бившата годеница, обаче, не се чувства обидена от изоставянето пред олтара. „Никога не съм се чувствала огорчена от него, освен в първите седмици. Щастлива съм, че е намерил истинската любов с Дейвид", казва Ханън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама