Цветомир Найденов разкри кой депутат има заслуги за монопола на Божков

13:45, 06 юни 20 25 2410 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Бизнесменът Цветомир Найденов посочи публично депутата, който, според него, има главната заслуга Васил Божков да се сдобие с монопол в хазарта преди години. Найденов разкри, че това е бившият соцдепутат и бивш зам.-финансов министър Георги Кадиев.

Георги Кадиев: Косвените доказателства показват, че истината по-скоро е на страната на Васил Божков


"Георги Кадиев е един от основните виновници за монополното положение на Черепа в хазарта, участва дейно в глупавия ЗХ, че Черепа цялата 2014 година работи без да плати 1 лев данък и е косвено виновен за неплащането на тези 700 млн с глупаво високата си такса от 15 %, която я няма никъде по света.... и ми говори за морал. Това е краят!!!", написа в пост в социалната мрежа Найденов.

Бизнесменът, който е сред основните свидетели по разследванията на прокуратурата срещу Божков, коментира в друг пост в социалната мрежа, че никога не е виждал в офисите на Божков пиарката на премиера. 
 

Пиарката на Борисов отговори на Божков: Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте


"Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария ...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти много лъжеш!", реагира Найденов по повод последните твърдения на обвиняемия, укрил се в Дубай.
 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 04:46, 09 юни 20

Ти,мисли за своя край."Мизерабъл"...ще те съдят до дупка...Клеветник,лъжец и предател..Лъхаш на гнило...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама