Големите кавички

18:00, 03 юни 20 / Големите кавички 25 1448 Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 май)

„От „Изправи се.БГ“ събираме 210 лв. за ваучер на Бойко Борисов да дойде да се изкъпе във Варненския залив. Толкова струват ваучерите, които ще дава на работещите на първа линия да дойдат на родното Черноморие. Да даде личен пример как туристите ще се къпят в тази вода.

Борисов да открие сезона, да пререже лентата, както е направил през 2011 г., когато е откривана тръбата. Призоваваме и кмета на Варна Иван Портних да се изкъпе на плажа в Аспарухово. Няма да караме нито Борисов, нито Портних да пият вода от морето, както през 2016 г. Портних пи, каза Манолова.

Борисов, не искаме да пиеш вода от тук, искаме да се изкъпеш в залива. И ти като български гражданин да получиш тази подкрепа да летуваш на тези води.

Това са морските дарове на ГЕРБ. В държавата на ГЕРБ няма виновна институция.." Това каза председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във Варна, където аварира канализационна тръба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!