Магазините на А1 в моловете отварят, останалите се връщат към нормално работно време

13:59, 18 май 20 25 733 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

А1 ще отвори своите магазини в търговските центрове и моловете от днес, но с променено работно време – от 10:00 сутринта до 19:30 часа. Ако съответният търговски център затваря по- рано или отваря по-късно, то магазините ще се съобразят с неговото работно време.

Магазините на А1, които се намират извън търговските центрове работеха и досега, но от тази дата ще възстановят обичайното си работно време.

А1 ще продължи да извършва редовни дезинфекции на работните пространства в своите обекти. Ще продължи и контролът на достъпа, така че да не се допускат струпвания на множество клиенти едновременно, а служителите на магазините ще носят лични предпазни средства.

A1 обявява до 75% намаление за устройства в своя онлайн магазин

А1 напомня, че практически всички услуги на компанията са достъпни онлайн и връщането към нормалното работно време не бива да се възприема като край на кризата с коронавируса.

Клиентите, които влизат в магазините, ще трябва да носят предпазна маска или шал, съгласно

разпоредбите на Министерството на здравеопазването. Дигиталните канали за обслужване като приложението Моят А1 и сайта А1.bg са безопасна алтернатива. Чрез тях клиентите могат лесно да заплатят сметките си, да сключат нов договор, да преподпишат стария или да закупят ново устройство. За технически въпроси потребителите могат да се обръщат към А1 Видео помощник, а специалистите от А1 Видео магазин ще продължат да дават персонални консултации под формата на видео разговори.

Снимка: А1

Повечето от магазините на А1 продължиха да работят през целия период на извънредното положение, с което улесниха обслужването на хора, които нямаха възможност да се възползват от дигиталните канали. От телекома обаче продължават да призовават хората да избягват посещенията на физически магазини до пълното преминаване на усложнената епидемиологична обстановка.

Изправят пред съда „ало“ измамници, действали от Румъния

Единствените магазини на А1, които няма да стартират работа на 18 май, са тези в Mall Varna в морската ни столица и Тhe Mall на столичния булевард „Цариградско шосе“, който ще остане затворен за ремонтни дейности, които нямат общо с пандемията. Клиентите могат да се ориентират за актуалното работно време на магазините на сайта на А1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама