Биков: Това, което пуска Божков, е едно нищо

10:09, 17 май 20 / Политика 25 2308 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Смятам, че господин Горанов е успешен финансов министър. Ако става въпрос за конкретните SMS-и на Васил Божков, вече няколко дни ги чета и не мога да разбера какъв е проблемът, коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков в ефира на БНТ.

Според него едва ли Горанов е направил някаква услуга на Божков. Господин Божков се опитва да изгради някаква защитна теза, да предизвика някакви разколебавания в правителството. Това, което пуска до момента е едно нищо”, посочи Биков.

Премиерът не вижда проблем в чата на Божков и Горанов

За 30 години не знам какво произведе той за тази държава, освен търкане на билетчета и казина, и една фалирала пътна фирма. Самочувствието, с което говори за свобода и правова държава ми се струва малко в повече. Разбира се, той е в правото си да се защитава и би било по-добре да дойде и да се защити пред съда, а не да стои в Дубай и да се включва по телефона когато иска той“, коментира Тома Биков.

Божков е ярък представител на паралелната държава“, пък заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Снимка: БГНЕС

В последните месеци сме свидетели на края на Прехода. Води се битка между паралелната държава, която осъществи този преход, и правовата държава, която се опитва да наложи истинската демокрация в страната. Това означава ред, отговорност и правосъдие за всички. От 2 години в арестите са знакови хора от Прехода, превърнали се в олигарси. В шепа нагли и арогантни хора са концентрирани изключителни богатства“, обърна внимание той.

Тази битка ще завърши с волята на българския народ на следващите парламентарни и президентски избори. Не е тайна, че водачите на паралелната държава са президентът Радев и лидерът на БСП. Битката за демокрация не се печели с куршими, а с бюлетини”, каза още Спас Гърневски.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама