Бенатова: Поръчките за адреси са единствените, които съм изпълнявала

11:46, 16 май 20 25 3197 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Поръчките за адреси са единствените, които съм изпълнявала в живота си. Така журналистката Миролюба Бенатова коментира във Facebook интервюто, което направи с ген. Венцислав Мутафчийски и обвиненията, че то е било поръчково.

Миролюба Бенатова вбеси генерал Мутафчийски

„Да стана шофьор на такси беше избор и метафора. Да, има професии на поръчката. Но журналистиката не е сред тях. И да, поръчките за адреси са единствените, които съм изпълнявала в живота си. Нямам намерение да се променям“, категорична е тя.

Бенатова: От вратата ме посрещна с думите: "Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?"

Шофирах, за да се срещам, слушам и разговарям с публиката. След 26 години в журналистиката, от която не съм си отивала, за да се връщам“, подчерта Бенатова.

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Владимир 13:05, 16 май 20

Разгледайте - creative-therapies.bg

2 Анонимен 15:29, 16 май 20

Бенатова, как не ви е срам, след всичко, което Мутафчийски успя да направи, за да спре максимално разпространението на вируся. Бих искала да видя Вас на неговото място, пък после някой да задава въпросите, които Вие му задавахте. Жалко за журналистическата професия в настоящия й и чисто български вариант!

3 Анонимен браво 20:50, 16 май 20

за първи път виждам и чувам да не се цепи басма на генералчето !бенатова дори му спести много дивотии, тя просто го пожали,но той е толкова влюбен в себе си че не я разбра.

4 отличен 09:08, 17 май 20

Страхотно интервю,и поздравления,успяхте да разкриете истинското лице зад маската която се крие!Този път нямаше написан сценарий господинът и какво да говори,и видимо закъса!Странното бе защо е изнервен.Не му спестихте истините,а и жалко за него,не разбира от това което прави,но за пари е готов!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама