Ути Бъчваров за кулинарните блогове: Хората обичат да се показват

13:20, 15 май 20 / Любопитно 25 1568 Шрифт:
Topnovini

В онлайн пространството е пълно с експерти, които предлагат рецепти, показват как готвят и раздават съвети. Дали това не показва нова тенденция – че българите вече имат едно ново, различно разбиране за храната, което искат да споделят? 

#Даподкрепим българското с Ути и BOLGARE - свински шиш бургер

"Всяко едно различно време винаги е водело до едно разместване. Хората са искали да видят нещо ново, да бъдат спасени от нови месии. Това е нещо нормално, защото е имало хора, които се възползват от тази ситуация, за да измислят тези неща и достатъчно хора, които да ги приемат като нещо нормално и ново", обясни известния кулинар Ути Бъчваров.

Според него появата на толкова много блогъри е форма на демокрация. "Това създава едно нормална среда. Хората обичат да се показват, тяхната кулинарна страст е била незадоволена. И по време на тази пандемия, когато има достатъчно объркани хора, те атакуват, защото могат по един или друг начин да бъдат чути, да бъдат забелязани", допълни Бъчваров. 

"Проблемът във всичко това е, че има хора, които, например след отглеждането на първото си дете, решават, че те са месиите в отглеждането на деца и започват да съветват други майки", заяви още той. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама