Недялка напусна Hell’s Kitchen България

11:34, 15 май 20 / Любопитно 25 2265 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Недялка се раздели завинаги с мечтата си да спечели голямата награда в третия сезон на оспорваното кулинарно състезание Hell’s Kitchen България. Шеф Виктор Ангелов взе тежкото решение да се раздели с опитния майстор-готвач седмица преди финалната битка. Така професионалистите, които ще влязат в люта схватка за победа са вече четирима – Атанас, Реджеп, Цветомир и кралицата на Кухнята на Ада – Галя. Кой ще бъде победителят на Hell’s Kitchen България ще разберем по време на грандиозния финал на най-горещото кулинарно риалити в българския ефир този четвъртък, 21 май, от 21:00 часа само по NOVA. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

В последния епизод на Hell’s Kitchen България тази седмица конфликтите между топ готвачите на шеф Ангелов се разгоряха с пълна сила и в кръстосания огън между Недялка и Реджеп попадна и Галя. Кухнята на Ада се превърна в истинско бойно поле, в което всеки се изправи срещу всеки докато конкуренцията между най-способните в Hell’s Kitchen България не се превърна в истинска бомба със закъснител. Серия от аварии в кухнята нагнети допълнително обстановката, за да помогне на шеф Ангелов да установи как ще се справят готвачите с изпълнението на вечерните поръчки в кризисна ситуация. Накрая Недялка свали черната куртка, напускайки състезанието, но я получи обратно в знак на признателност от шеф Ангелов за участието й в оспорваното състезание, както и ролята й на истински генерал на „женската армия“ в Hell’s Kitchen България. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Битката за титлата „най-добър професионален готвач на България“ ще бъде изключително ожесточена и в оставащите три финални епизоди на Hell’s Kitchen зрителите на NOVA ще бъдат свидетели на топ готварски умения, висш пилотаж в кухнята и готвачи, които ще доказват, че са най-добрите от добрите. При старта на третия сезон на Hell’s Kitchen България в края на февруари тази година, в надпревара за голямата награда в шоуто се включиха 19 професионални готвачи, избрани от близо 1500 кандитати при доста оспорван кастинг. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

В оставащите финални епизоди на Hell’s Kitchen България през следващата седмица, четиримата майстори-готвачи ги очаква истински ад преди да се стигне до финалната битка за голямата награда в шоуто. Атанас, Реджеп, Галя и Цветомир ще трябва да продължат да доказват качества, лидерски умения, дисциплина, бърза реакция, талант и отдаденост на професията, за да имат шанс пред безкомпромисния шеф Ангелов в търсенето му на най-добрия професионален готвач за 2020 г. Предстои финалната развръзка на най-горещото кулинарно риалити в българския ефир. Гледайте решаващите епизоди на Hell’s Kitchen България – следващият вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама