Бившите на Джони Деп свидетелстват в негова защита

08:40, 14 май 20 / Любопитно 25 2354 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
Две бивши любовници на холивудския актьор Джони Деп свидетелстваха в негова защита в рамките на неговото дело срещу британския таблоид "Сън" за клевета, съобщи Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Актрисите Ванеса Паради и Уинона Радър дадоха показания, че звездата от "Карибски пирати" не е "бияч на съпруги", както се твърди в публикация на вестника от месец април 2018 година.

В материала бяха публикувани изявления на бившата съпруга на актьора, Амбър Хърд, която подаде молба за развод заради обвинения в домашно насилие и издаване на ограничителна заповед срещу 56-годишния Деп. Те бяха категорично отхвърлени от холивудския екранен герой.
 

Джони Деп продаде на загуба имение в Кентъки



По време на дистанционно проведено изслушване адвокатите на Деп изтъкнаха, че свидетелствата на Паради и Райдър трябва да бъдат включени като доказателства в подкрепа на иска му за клевета срещу издателите на таблоида.

"С Джони бяхме партньори в продължение на 14 години, през които отгледахме нашите две деца. През цялото това време той се прояви като грижовен, благороден, щедър и мил баща", заяви Паради, като изтъкна, че той при никакви обстоятелства не е прибягвал до насилие.

Адвокатите на Деп настояха да бъде включено свидетелството и на актрисата Уинона Райдър, с която той поддържаше връзка през 90-те години, според което твърденията на Хърд са абсурдни, тъй като Деп никога не се е държал грубо по време на връзката им.

Разглеждането на делото ще продължи през месец юли.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама