Не е обсъждано тотото да стане спонсор на "Левски"

14:25, 06 май 20 / Спорт 25 1946 Шрифт:
Topnovini

"Към този момент не са водени преговори за спонсорство на "Левски", съобщи Гошо Гинчев, който е част от Управителния съвет на Българския спортен тотализатор. Той все пак не изключи възможността в бъдещ период тотализаторът да помогне на дадени спортни клубове под формата на реклама.

Държавата готова да помогне на „Левски“, но при смяна на собствеността

„Като има катаклизми хората си правят оценки, левскарската общност се обедини. Мисля, че "Левски" ще излезе по-силен, също и другите отбори. Може би е дошло времето да се направи преоценка за развитието на детско-юношеските школи, да налагаме българите. Били сме заедно в "Левски", тогава нямаше чужденци. Мисля, че и това време дойде. Държавата в лицето на министър-председателя винаги е помагала с каквото може. Когато има една стратегия, план за възстановяването на всички клубове, министър-председателят ще откликне и ще бъде всичко наред“, каза още той, цитиран от БГНЕС.

„Спортният тотализатор от 57 години съществува. Неговата единствена цел е за подпомагане на българския спорт. Като се плати на печелившите участници, като се платят данъци, всички други приходи отиват към развитието на българския спорт. Затова е създаден, това е неговата инициатива. Оттук нататък само напред и нагоре. Трябва да се развиваме. Нашата единствена цел в момента е колкото се може повече бюджет да съберем за българския спорт, благодарим на всички, които участват. Опитваме се да развием българския спортен тотализатор. Очакваме в най-скоро време да направим онлайн приложение, заедно с мобилно приложение. Опитваме се да се развиваме, всичко ще бъде раздадено за развитието на българския спорт“, добави Гинчев.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама