Ариана Гранде и Джъстин Бийбър с благотворителен дует

20:00, 08 май 20 / Любопитно 25 4483 Шрифт:
Редактор:

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър се обединиха за дует за събиране на средства за децата на борещите се на предна линия с коронавируса.

Двамата, които са на по 26 години, пуснаха „Stuck With U“ рано тази сутрин.

Вече обичайното музикално видео в стил „Снимане от дома“ показва Гранде да се настанява уютно в леглото си кучето си - и да се върти около мистериозен мъж в края на песента. Според клюките това е новото й гаджое, който е агент за недвижими имоти. А Бийбър гали съпругата си Хейли Болдуин, съобщава БГНЕС.

Видеоклипът включва фрагменти, изпратени от фенове и известни личности, включително Кайли и Кендъл Дженър, звездата от НБА Стивън Къри и съпругата Айеша, Гуинет Полтроу, бавно танцуваща със съпруга си в кариран халат.

Някои клипове представят хора, често с домашни любимци, със знаци, благодарящи на здравните работници, докато други включват тийнейджъри, танцуващи в абитуриентски рокли – макар че за мнозинството от тях традиционното събития за завършване на гимназията беше отменено заради COVID-19.

Джъстин Бийбър направи дарение за борбата с коронавируса

 „Не мога да го изрека напълно ……… колко съм щастлива, че чакахме толкова дълго да направим този дует“, написа Гранде.

 Постъпленията от песента ще отидат за детската фондация First Responders Children's, която предоставя безвъзмездни средства и стипендии на децата на здравните и спешните работници.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама