Принцеса Шарлот празнува петия си рожден ден

11:20, 02 май 20 / Любопитно 25 2602 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принцеса Шарлот, празнува петия си рожден ден. По този повод херцозите на Кеймбридж разпространиха снимки на рожденичката.

Заради епидемията семейството ще отпразнува рождения ден на принцесата в изолация, а близките им ще се включат чрез видео обаждане.

Принцеса Шарлот ще празнува рождения си ден в изолация

На снимките се вижда как тя помага на родителите си да доставят домашни тестени изделия на жители на Норфолк, които са изолирани заради коронавируса.

В инициативата се включват както Уилям и Кейт, така и принц Джордж. В рамките на два часа и половина те обикалят домовете на хората и раздават храна на нуждаещите се.

Шарлот е четвърта по ред за наследяване на британската корона след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж, който е на 6 годинки. Принцесата има и по-малък брат - принц Луи, който на 23 април навърши 2 години.

Малката принцеса е наречена на дядо си принц Чарлз, на прабаба си кралица Елизабет II и на майката на Уилям - Даяна, която загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама