Мадона има антитела срещу коронавируса

08:20, 02 май 20 / Любопитно 25 2753 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Попдивата Мадона съобщи в инстаграм, че в организма й са открити антитела срещу коронавируса.

„Тези дни направих тест и разбрах, че имам антитела, затова утре тръгвам на дълго пътешествие с кола, ще отворя прозореца и ще поема въздух, пропит с COVID-19”, заяви 61-годишната изпълнителка.

В същия пост тя взе да разсъждава за човешката природа. „Учудва ме, колко силно ни вълнува какво мислят другите за нас, как да ги предразположим и как да излезем прави от спора. Ненавиждам себе си за такава низост. Искам да се отскубна от робството на преживяванията”, написа Мадона.

В коментарите си мнозина не повярваха, че антитела са открити в попдивата. Досега Мадона не бе говорила, че има коронавирус. Тя бе посъветвана да си направи повторен тест, пише БГНЕС.

През март Мадона записа видеобръщение в своя Twitter, в което тя бе седнала гола във вана с листенца рози, видеото бе озаглавено ,„Не на дискриминацията – COVID-19“. "COVID-19 не се интересува колко пари имаш, колко известен, забавен и умен си, къде живееш, на колко години си и какъв разказвач си. Той е велик уравнител <...> ако корабът потъва, то тогава потъват и всички, които се намират на него", казва певицата от ваната.

Миналата седмица Мадона стана поредната изпълнителка с високи доходи, която отмени всичките си концерти поради пандемията

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама