Певицата от „Spice Girls“ Ема Бънтън пусна на пазара бебешка пелена от рибарска мрежа

20:40, 29 апр 20 / Любопитно 25 3103 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Певицата от „Spice Girls“ Ема Бънтън пусна на пазара първата пелена за многократна употреба, направена от екологично чиста рибарска мрежа.

Бънтън, която има две деца - на 12 и на 8 години, от партньора си Джейд Джоунс - представи новата линия на своята екологично чиста детска марка „Kit & Kin“, в която новата пелена за многократна употреба е на цена 19,99 паунда, заедно с биоразградими подложки за 4,50 и други артикули.

Продуктите са както хипоалергенни, така и дерматологично тествани и ще се продават във Великобритания, както и чрез сайта на марката, съобщи БГНЕС.

„Невероятно се вълнувам от пускането на нашата гама от пелени за многократна употреба, която е по-добра за бебето, по-добра за нашия свят и е разградима“, каза Ема.

Междувременно Ема, която е известна като „Бейби Спайс“ в момичешката група, разкри, че използва изолацията, за да подреди гардероба си, като 44-годишната звезда се зарадвала да открие някои от старите си тоалети от „Spice Girls“.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама