Джиджи Хадид очаква дете?

09:31, 29 апр 20 / Любопитно 25 2651 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Джиджи Хадид очаква първото си дете от гаджето си Зейн Малик. 25-годишната манекенка съобщи, че е бременна в 20-та седмица с първото си дете от бившата звезда от „One Direction“ Зейн, съобщи сайтът TMZ, цитиран от БГНЕС.

Изданието твърди, че „семейни източници“ са потвърдили бременността и че „и двете им семейства са много развълнувани“ от новините.

По-рано Джиджи намекна за възможността да създаде семейство със Зейн, тъй като „очаква с нетърпение бъдещето си след кариерата на модел“.

Кой е най-популярният модел на годината?

"Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива, имам голям късмет, че съм около тях. Но кой знае? Може би ще се занимавам с готвене на пълен работен ден!", каза тя.

Очаква се двойката да отгледа детето си далеч от сегашния апартамент на Джиджи в Ню Йорк, тъй като призна, че се радва да се измъкне от суматохата на градския живот.

„Голяма част от времето прекарвам с приятели и семейството си във фермата, но има много дни, в които съм там сама със себе си, седя в малката си къщичка в тишина и просто правя малки неща за себе си. Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми", добави Джиджи, която е собственик на ферма извън града.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама