Ограничават движението по пътя Калотина – София в района на гр. Сливница

09:13, 28 апр 20 25 2170 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Движението по път I-8 Калотина – София в района на гр. Сливница ще бъде ограничено в периода от 28 април до 15 юли. Ограничението е в следствие на модернизация на трасето и изграждане на бъдещата АМ „Европа“, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Движението при 25-ти км ще се осъществява двупосочно в платното за София. В отсечката от 26-ти км до 31-ви км движението ще бъде двупосочно в платното за Калотина, предава БГНЕС.

Интензивен трафик на входа на София откъм Владая

Във вторник и сряда, от 10 ч. до 17 ч., движението в района на Владая по път I-1 София – Перник, от 277-ми км до 278-ми км, ще е двупосочно в двете ленти за Перник. Заради почистване на крайпътните канавки ще бъде затворена лентата за София. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост като спазват стриктно поставената сигнализация.

В светлата част на денонощието утре и в сряда трафикът по път I-1 Ботевград – София при 176-ти км ще се осъществява двупосочно в лентата за Ботевград поради извършване на геоложки сондаж.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама