Михаела жертва отбора си и напусна Hell’s Kitchen България

12:17, 24 апр 20 / Любопитно 25 2468 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Михаела напусна окончателно надпреварата за голямата награда в Hell’s Kitchen България, след като получи доста болезнен урок, че екипната работа в кухнята е изключително важна. Тя се изправи срещу Реджеп в оспорвана битка за оцеляване в състезанието и успя да покаже, че е по-добрия готвач в кулинарния дуел между двамата. Конкурентите нагазиха дълбоко в борбата за надмощие, но неумението на Реджеп да прави рибени кюфтета го подхлъзна, докато Михаела успя да изплува с помощта на червените и да грабне победата заедно със сериозно стратегическо предимство. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Неочакваната награда за Мишето се оказа възможността да подреди мечтания отбор на Hell’s Kitchen България, но в стремежа си на всяка цена да надделее над италианското острие, с лекота жертва екипа си и предаде Гергана и Недялка във вражеската територия на сините. Резултатът обаче беше неочакван. Вместо да постави Реджеп в трудна ситуация, за да грабне лесно победата, Михаела му я осигури на тепсия. Неочаквано Гери и Недялка се раздоха максимално в подкрепа на Реджи и синия отбор, а Мишето не само не получи очакваната помощ от Атанас и Цецо, но затъна в паника и безвремие от гафове в кухнята. В резултат – Михаела се сбогува с Hell’s Kitchen България, а Реджеп получи заслужени овации. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Претендентите за голямата награда от 100 000 лева в Кухнята на Ада са вече седем и с наближаването на финала най-трудните битки за оцеляването им в шоуто предстоят. В новия епизод на Hell’s Kitchen България ще видим сблъсък между нахъсани индивидуалисти за извоюване на място в кухнята. Черни куртки обаче ще грабнат само шестте най-добри готвачи - още един ще напусне. Кой ще бъде той предстои да разберем следващата седмица, но едно е сигурно борбата за оставане в шоуто ще бъде наистина епична. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама