Том Ханкс направи подарък на момче, тормозено заради името си

09:56, 24 апр 20 / Любопитно 25 2522 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Американският актьор Том Ханкс, който се излекува от COVID-19 заедно със съпругата си, написа писмо и изпрати подарък пишеща машина от марката "Corona" на момче от Австралия, което му се оплака, че го тормозят заради името му - Корона.

8-годишният Корона Де Врис написа трогателно писмо на актьора и съпругата му Рита Уилсън, след като се разболяха от вируса в Куинсланд.

"Чух по новините, че вие и съпругата ви сте хванали коронавируса. Добре ли сте?", написа момчето. Той добави, че обича името си, но в училище всички напоследък го наричали „коронавирус“. Ставам много тъжен и гневен когато хората ме наричат така", пише момчето.

Том Ханкс и съпругата му са заразени с коронавирус

В отговор Ханкс написа на детето писмо, което започна така: "Скъпи приятелю Корона, писмото ти направи жена ми и аз да се чувстваме толкова прекрасно! Благодаря ти, че си толкова добър приятел - приятелите правят другите да се чувстват добре, когато самите те се нуждаят от помощ".

Актьорът изпрати подарък на новия си малък приятел - пишеща машина с марката „Corona”, която е използвал по време на карантината си в Австралия.

"Мисля, че тази пишеща машина ще ти подхожда. Използвай я, за да продължим да си пишем”, завършва писмото си Ханкс.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама