Неочаквано предателство тази вечер в Hell’s Kitchen България

13:44, 23 апр 20 / Любопитно 25 2577 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи ще видят как един готвач ще предаде своя отбор без да му мигне окото в името на оцеляването в Кухнята на Ада. Ожесточена и кървава ще бъде битката между хубавелката Михаела и италианското острие в синята кухня Реджеп, а финалът за един от тях ще е фатален. Именно стратегията за победа ще роди коварната измяна, но дали накрая ще има лаври и ликуване или решението ще се окаже най-голямата грешка, която участник в Кухнята на Ада е взимал досега? Каква ще е развръзката и кой ще напусне окончателно Hell’s Kitchen България тази вечер ще разберем след броени часове.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Михаела и Реджеп ще се изправят един срещу друг в истинска водна схватка, в която ще им се наложи да покажат не само познания по ихтиология, но бързина, креативност и готварско ноу хау как се правят кюфтета. Един от тях ще затъне в дълбоките води на кулинарното изкуство, а другият ще спечели изключително стратегическо предимство. Кой ще грабне титлата по-добрият готвач в кулинарния дуел - Реджеп или Михаела ще стане ясно в новия епизод на шоуто тази вечер.

Снимка: Hell’s Kitchen България
 
Титаничната битка между двамата ще се разгърне истински по време на изпълнението на вечерните поръчки. Сили ще премерят не само високото им самочувствие на топ готвачи, но най-вече лидерските им умения в кухнята и могат ли да ръководят колегите си по пътя към успеха. Именно неудържимото желание за надмощие ще роди неочаквано коварство и двуличие към отбора. Дали обаче тази постъпка ще ескалира в нови емоции и взивоопасно напрежение в Кухнята на Ада? Какви ще са последствията от това решение ще разберем скоро, но ще видим взривоопасно напрежение между готвачите, обтегнати отношения, нови конфликти, но и неочаквана подкрепа от участници, които ще се раздават като за последно.

Снимка: Hell’s Kitchen България
 
Михаела или Реджеп ще напусне окончателно Hell’s Kitchen България тази вечер? Един със сигурност ще си отиде и така претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева ще останат най-добрите седем. Гледайте решаващият за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа в по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама