Ще оцелеят ли Михаела и Ивайло в Hell’s Kitchen България?

13:15, 22 апр 20 / Любопитно 25 1276 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Емоции под налягане ще изобилстват тази вечер в новия епизод на Hell's Kitchen България от 21 часа по Нова.

Зрителите на горещото кулинарно състезание ще видят двама от топ готвачите на шеф Виктор Ангелов обладани от амбиция, хъс за победа и неустоимо желание да докажат, че заслужават да са сред най-добрите в Hell’s Kitchen България. Провалът и на двамата в кулинарния дуел помежду им ги сгромоляса от високо и като че ли загубиха самообладание. Ще успеят ли Михаела и Ивайло да защитят куртките си и да си върнат уважението на отбора или ще се поддат на паниката и страха, че са се провалили? Ще ги подкрепят ли сини и червени или ще обединят усилия в елиминирането на най-слабите звена според тях в двете кухни, които се оказват основната пречка пред успешното им отборно представяне? Отговорите на тези въпроси в новия епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер по NOVA.

Топ готвачите в синята кухня болезнено ще научат урока си, че най-големият грях в Hell’s Kitchen България е разхищението на храна. Порицание от шеф Виктор Ангелов за невижданата постъпка ще разклати сериозно увереността и самочувствието на професионалистите. Възмутителната случката ще извади Ивайло от обувките и ще налее допълнително масло в огъня на напрежението. Оставането му в Hell’s Kitchen България е заложено на карта и той трябва да покаже, че може да е лидер на момчета, притежава бърз ум и реакция, както и умения по комуникация. Ще успее ли ще разберем скоро.

Снимка: Hell's Kitchen България

При червените на Михаела ще й се наложи да се справя с обикновената женска сприхавост наред с необходимостта от желязна ръка, която да ръководи жените към успешното изпъление на поръчките. Задача с повишена трудност за момичето на татко, но дали това допълнително ще я мотивира за успех или ще я стресира максимално?

Снимка: Hell's Kitchen България

Тази вечер напрежението ще е водещо в Hell’s Kitchen България, а двата отбора ще се изправени пред още по-безкомромисния шеф Виктор Ангелов. Дали сини и червени ще подкрепят Михаела и Ивайло, които ще се борят до край за своето оцеляване в кухнята или ще надделее отново разрушителното его? Кой ще си тръгне окончателно от Кухнята на Ада и кой ще вбеси трайно шеф Виктор Ангелов? Какви ще са последиците за деветимата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева ще разберем от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама