Големите кавички

18:00, 21 апр 20 / Големите кавички 25 3622 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (13 - 17 април)

"Уважаеми българи, днес министър-председателят се скри от вашите въпроси и се подигра с вашите тревоги...Днес Борисов лично даде пример, че за него думи като институции и държавност не съществуват и направи поредна стъпка за еднолична власт, вървяща смело към диктатура...Хаосът се създава с постоянната смяна на позициите - правителството и лично Борисов създават стрес. Говори се за катафалки, претрупани морги. Използват страха от болестта, за да скрият безсилието си срещу безработицата, фалитите и неясното бъдеще, настройват хората едни срещу друг - София срещу провинцията, такива под карантина и такива без, българи срещу роми, едни експерти срещу други... Държавата абдикира от отговорността си. Правителството работи на принципа проба-грешка, а ние искаме от тях ясен план оттук нататък за излизане от кризата“. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира решението на ГЕРБ да не се регистрира за извънредното заседание на Народното събрание и така да осуети изслушването на премиера Бойко Борисов.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама