Станислав Иванов: В момента не мисля за трансфер

11:40, 21 апр 20 / Спорт 25 1991 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Офанзивният играч на столичния клуб Левски, Станислав Иванов, обяви, че в момента мисли само за представянето си със „синята“ фланелка и не мисли за трансфер в чужбина.

Иванов взе участие в поредния епизод от поредицата видео включвания с играчи от първия отбор на Левски, в които футболистите допускат привържениците си, макар и онлайн, в своите домове  и отговарят на техните въпроси, предаде БГНЕС.

„За мен Левски е най-големият български клуб. Клуб с история, традиции и велика публика. Моята цел е да спечеля дългоочакваната купа от цяла „синя“ България и един ден да играем в Шампионската лига. Според мен Левски е фаворит във всеки един мач, в който участва, не само за Купата“, сподели юношата на "сините".

"Левски" представи новите си екипи за сезон 2019/20

Станислав Иванов отдели време и за част от въпросите, които феновете му бяха задали чрез социалните мрежи на клуба и разказа за редица от своите футболни спомени.

"В момента съм изцяло концентриран в Левски и не мисля за трансфери, но на друг етап от моята кариера се надявам да отида в някой отбор от Топ 5 първенствата, но в момента не мисля такива неща, а само за Левски", заяви Иванов от дома си в Габрово.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама