Тейлър Суифт отлага всичките си концерти до края на годината

17:30, 19 апр 20 / Любопитно 25 2346 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Първото голямо събитие, насрочено на новия стадион „Софи“ в Ингълууд, Калифорния - концертът на Тейлър Суифт, няма да се състои, както и турнето й тази година.

Певицата трябваше да открие стадиона близо до Лос Анджелис на 25 и 26 юли, но в петък обяви, че отлага всички концерти до края на годината поради пандемията от коронавирус, предаде БГНЕС.

"Борбата срещу KOVID-19 е безпрецедентно предизвикателство за световната общност. Безопасността и благополучието на феновете винаги трябва да бъдат приоритет", заяви популярната певица в изявление.

В него се казва, че отложените концерти ще бъдат проведени през 2021 година.

Тейлър Суифт трябваше да бъде първата жена, открила стадион на Американската футболна лига (NFL) с концерт. Конструкцията и оборудването му струват 5 милиарда долара.

Изграждането на стадиона продължава въпреки пандемията. Когато миналия месец нареди на всички жители на Калифорния да останат в домовете си заради коронавируса, губернаторът Гавин Нюсъм категоризира строителството като критична инфраструктура.

Следващото събитие в графика на стадион "Софи" е концертът на Кени Чесни на 1 август.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама