Невероятни вокални двубои в "Гласът на България" на Великден

11:45, 17 апр 20 / Любопитно 25 2605 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Божествени таланти и изключителни музикални битки ще зарадват феновете и журито на най-гледаното музикално шоу на Великден. На сцената на „Гласът на България“ празника ще посрещнат 14 участници, които ще се изправят един срещу друг във вокални битки.

Иван Лечев ще влезе в историята на предаването у нас като първия треньор, който ще противопостави два дуета, събирайки общо четири таланта в борба за продължаване към следващия етап на състезанието.

Снимка: bTV

След като реши коя от двойките заслужава повече да продължи към нокаутите, съдбата на отпадналия дует ще остане в ръцете на Михаела Филева и Камелия, които единствени ще имат правото на кражба в този момент.

Музикалният празник ще завърши грандиозно с една от най-красивите български фолклорни песни „Лале ли си, зюмбюл ли си“, чиито изпълнители ще накарат Графа да възкликне, че „Бог и музиката са едно!“.

Снимка: bTV

За невъзможното решение, което ще се наложи да вземе, Влади Ампов ще получи съчувствие  и разбиране от колегите в журито, а сълзите в очите на Иван Лечев ще покажат, че дуетът е изпълнил заръката на своя треньор – да пеят така, че да накарат всички да настръхнат и да се гордеят, че са българи.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама