Платформата „Български занаяти" ще ни информира кои са българските производители

17:10, 09 апр 20 / Политика 25 1919 Шрифт:
Виолета Иванова Автор: Виолета Иванова

Специална платформа ще се събира наличната информация за всички български производители и от нея ще можем да се информираме за тези, които предлагат родна стока. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки, който представи начинанието #ИзбирамБългарското, което започва заедно с TOPNOVINI.BG.

Ангел Джамбазки и TOPNOVINI.BG започват инициатива за подпомагане на българското производство

Платформата ще се казва „Български занаяти". „Трябва да влагаме парите си в България и българските продукти“, каза Джамбазки.

Той призова да се избира и купува българското. „Ще преборим това заболяване, но ще трябва да се справме с икономическата криза, а тя ще бъде сериозна. Трябва да се съберем като юмрук, да станем като кубратовия сноп и да се държим един за друг. Трябва да изберем българските продукти“, категоричен е евродепутатът.

#ИзбирамБългарското с Моята Ферма - Близо до Вас

Той коментира и темата дали големите търговски вериги трябва да предлагат повече българска стока. „Моята идея е да има стимули за тези прекупвачи, които предлагат повече български стоки“, каза евродепутатът.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама