#ИзбирамБългарското с Моята Ферма - Близо до Вас

15:03, 08 апр 20 25 2815 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

#ИзбирамБългарското е съвместна кампания на Topnovini.bg, евродепутатът Ангел Джамбазки и България 24 - Национална телевизия. В нея рекламираме български производители от всички сфери на обществения и икономически живот.

Днес представяме магазина „Моята Ферма“, който доставя продукти от малки и средни български производители. Присъединете се към нашето начинание, пазарувайте от малкия квартален магазин, не от чуждата верига, избирайте български стоки! 

„В това трудно и усилно за всеки българин и за българската икономика време, големите търговски вериги си правят оглушки и продължават да отказват да предлагат повече стоки, българско производство“, твърди евродепутатът Ангел Джамбазки.

Стотици производители на български ранни зеленчуци от Петрич, Сандански, Сливен, се оплакват, че веригите съзнателно не изкупуват вече произведените пресни ранни зеленчуци и то точно преди Великден, когато търсенето е голямо.

„Ясно е защо. Защото веригите с чуждите марки се стараят да продадат картофите от Египет, доматите от Йордания, чесънът от Китай. Това е техният интерес. Нашият интерес е да купуваме от български производители, защото така парите ще останат да се въртят в българската икономика“, завършва евродепутатът.

Ангел Джамбазки и TOPNOVINI.BG започват инициатива за подпомагане на българското производство

ИзбирамБългарското - купуването на български стоки ще помогне на икономиката

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама