Недялка от Hell’s Kitchen е готвила за Стивън Сегал

16:20, 09 апр 20 / Любопитно 25 5429 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Оспорваното състезание за професионални готвачи в българския ефир - Hell’s Kitchen България, става все по-ожесточено с всяка изминала седмица. Преди повече от месец започнаха 18 топ готвача, преминаха през драматични случки, конфликти и борба за надмощие, и сега вече са 11. Тази вечер ще си отиде още един. Кой ще бъде той – Недялка, Лука или Михаела? Ще разберем в решаващия за седмицата епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Една от претендентките за оцеляване в шоуто Недялка Христова е топ готвач с трудна житейска съдба, който се научил да оцелява както в живота, така и в кухнята. Ще успее ли и този път? Недялка е на 42 години от Ахелой. Главен готвач с повече от 10 години опит в професионалната кухня. Тя е една от участничките в Hell’s Kitchen, на която шеф Ангелов делегира доста сериозна задача – да бъде ментор на младите и нахъсаните в кухнята, да предава опит и знания и да се превърне в истинския лидер в женската половина на кухнята. Но уви, до сега това се оказва само неуспешна кауза. Не само, че с държанието си Недялка постоянно подклажда конфликта между поколенията в опит да учи и назидава хубавелките Соня, Гергана и Михаела, ами й изигра лоша шега. Превърна я от опитен готвач в хленчеща лелка, която момичетата пренебрегват, не слушат и постоянно опонират. До вчера това не беше кой знае какъв проблем, освен че червения отбор се тресе от битки на враждуващите лагери, но сега я сложи на оранжевата скамейка за изгонване. Не е ясно как ще приключи тройният сблъсък, но със сигурност Недялка няма да се даде лесно. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

За себе си, тя е категорична, че не се отказва лесно и не се предава. Ще се бори докрай за оставането си в шоуто. Има още какво да покаже от участието си в Кухнята на Ада. Тя е и готвача в Hell’s Kitchen България, който е готвил за Стивън Сегал и се гордее с това. Определя се като емоционален човек, който може да бъде изваден от релси, ако в кухнята й има лицемерие и интриги. Винаги я успокоява обаче сладкото във всякакви форми и вид. Когато шеф Ангелов я похвали се чувства на седмото небе, а когато я нахока това може да я срине. Признава, че дори един негов поглед може да я разплаче. Ние също го видяхме не в един епизод. Мечтае да има собствена пекарна, но и преди всичко иска да готви заедно с шеф Виктор Ангелов. Ще успее ли Недялка да издуха тази вечер една от принцесите на Hell’s Kitchen България – Михаела и да сготви алфа мъжкаря Лука ще разберем тази вечер.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама