ЧЕЗ мести прекъсванията на тока през нощта

11:30, 09 апр 20 / Общество 25 1273 Шрифт:
Василена Йорданова

ЧЕЗ Разпределение България предприема мерки за изпълнението на заявки за нови присъединявания към електроразпределителната мрежа. Те налагат временни прекъсвания на електрозахранването, заради което компанията реорганизира своята дейност и мобилизира служители за работа през нощта.

По този начин прекъсванията на електрозахранването ще се извършват в малките часове на денонощието – между 01:00 ч. и 05:00 ч., когато ще засягат възможно най-малък брой активни потребители. Времетраенето на прекъсванията ще се свежда до възможния минимум. Няма да се прекъсва услугата за болници, институции и администрации с обществена значимост.

От компанията отбелязват, че не извършват планирани ремонти на мрежата, които налагат прекъсване на електрозахранването, и осъществява само неотложни дейности, за да не смущава хората, които работят и учат от вкъщи.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама