Алек Болдуин чака пето дете

19:40, 08 апр 20 / Любопитно 25 2824 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

62-годишният Алек Болдуин и неговата 36-годишна съпруга Хилария ще станат родители за пети път. Това съобщи съпругата на холивудската звезда в Instagram. Там тя качи видео, на което се чува сърцебиенето на бебето.

„Включете звука. Позволявам на детето да говори, защото аз нямам думи, за да изразя как ни кара да се чувстваме този звук. Току-що получих добра новина, че всичко е наред и бебето е добре. Искам да споделя това с вас“, написа Хилария.

Преди година тя пометна, но само след няколко месеца отново забременя. За съжаление и тази бременност се оказа неуспешна. Въпреки тежката загуба само след няколко дни Хилария и Алек признаха, че отново ще опитат да имат дете. И както се вижда удържаха на думата си.

„Ако имате деца, понякога чувствате, че не можете да се спрете да имате още. Всеки път, когато те се появяват, ние си мислим: Това е прекрасно. Нека си направим още едно“, заяви Болдуин.

Алек и Хилария са женени от 8 години. Те имат четири деца - Кармен на 6 години, Рафаел - на 4 г., Леонардо - на 3 г. и Ромео - на 22 месеца. Актьорът също така има 24-годишна дъщеря от брака си с Ким Бейсингър. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама