Илиана Раева с емоционално послание към златните момичета

19:48, 06 апр 20 / Спорт 25 2757 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отправи емоционално послание към гимнастичките ни чрез Facebook. Тя посочи, че ситуацията е голямо предизвикателство както за момичетата от ансамбъла, така и индивидуалните ни състезателки.

Според Раева ако докато са вкъщи, те спазват на 100% задачите, поставени им от треньорите, ще се върнат в залата в перфектна форма. „Щастлива съм, че това изпитание ви поставя в положение, в което всичко зависи само от вас. Не се самоизключвайте от магията художествена гимнастика“, призова тя.

ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА: Сега е моментът да покажем колко сме силни

Публикуваме цялото съобщение на Илиана Раева без редакторска намеса:

Време за истински шампиони!

Очаквам срещата ни в залата с нетърпение.

Ситуацията, в която се намираме, заради пандемията е огромно изпитание за нашите гимнастички.

Няма никакво значение дали нашите конкурентки тренират. Всъщност, спортът ни е такъв, че важното е не какво правят съпрничките ни, а какво правим ние. Многократно съм го казвала и на треньори, и на състезатели.

Треньорите са дали задачи, които трябва да се изпълняват стриктно от всяка една. Сега ще проличи истинското самосъзнание на всяка. Сега ще се види, кой ще влезе в залата след приключване на карантината в най-добро физическо състояние. Сега ще разберем, кой наистина иска много, а не само на думи.

За мен, това едно прекрасно изпитание за нашите гимнастички.
Скъпи, мои, ако изпълните на 100 процента поставените задачи, нищо няма да е фатално и времето вкъщи няма да е било загубено. Дори напротив! Имате цялото време на света да работите за недостатъците си и спокойно да натрупате качество на D1, както и техника на D3! Да не говоря за напредване по отношение на физически качества и култура на движения с истински изтощителна класика., която в домашни условия може да се изпълнява без проблем, както и ОФП! Не забравяйте важните автогенни тренировки с пълна състезателна атмосфера, след която пулсът ви трябва да е 155 и дори над, за да са били наистина успешни!

Имате прекрасна възможност за професионално израстване! Имате време да мислите достатъчно, какво е за вас Художествената гимнастика, какво ви дава, какви качества ( уникални) развива във вас, и лесно ли ще ви е без нея. Менталното израстване по отношение на спортната ви кариера също е много, много важно за вас, а сега можете да му се посветите спокойно.

Щастлива съм, че това изпитание ви поставя в положение, в което всичко зависи само от вас! Знаете, колко пъти съм ви говорила за това и какво имам предвид!

Действайте!

С огромен интерес ще отчета, коя иска, коя може и коя знае!

Не се самоизключвайте от магията художествена гимнастика!

Върнете се в залата по-готови, израстнали и мотивирани отвсякога!

Обичам ви!

Успех!

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама