Йонизираната алкална водородна вода - най-мощният природен антиоксидант

11:00, 30 мар 20 25 4508 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Водата дава живот!

За водата се пише много. Тя е най-леснодостъпния продукт, защото е навсякъде около нас - у дома, в офиса, на вилата, в магазинчето на улицата и в чашата в ресторанта. Малко са хората обаче, които се замислят, всъщност, с какво качество вода задоволяват нуждите на своя организъм. И в тази липса на ясна мисъл те правят една от най-големите грешки, свързани с ежедневната нужда от Здраве.

Най-великите умове на планетата са стигнали до извода, че йонизираната алкалната водородна вода е най-мощният антиоксидант от природен тип. Когато течността попада в организма, се започва масова неутрализация на токсините и вредните вещества от тялото. Йонизираната алкална вода задължително трябва да присъства в диетата  на всеки човек за профилактика на заболявания, болестотворни вируси, борба с наднорменото тегло и поддържането на имунната му система в ежедневна грижа за неговото добро Здраве!

Всъщност, човек не е гладен, а жаден!

Знаете ли, че в наши дни хората умират от паразити и липса на чиста вода? Знаете ли, че мозъкът е 85% вода, мускулите – 75%, костите – 25%, кръвта – 82%? Знаете ли, че органите работят при наличие на определено общо количество вода в организма? Знаете ли, че апетитът се бърка с липсата на вода? Знаете ли, че някои хронични болки в тялото, всъщност, са липса на вода в него? Артрити, остеопороза, схващания в мускулите, прасците, депресия, хронични заболявания – всичко това говори за липса на добра вода в организма. Знаете ли, че не трябва да ходите в университет, за да знаете кои са простите правила за Здраве? Добра вода, спорт, „жива храна“ и градивни мисловни практики. С годините клетките все по-трудно задържат вода и затова се сбръчкват – така остаряваме визуално. Знаете ли, че не прескъпите кремове за лице ще ви държат по-млади, а контролирания прием на прясна вода всеки ден? Знаете ли, че протеините (основни градивни единици) и ензимите в нашето тяло работят по-ефикасно с наличие на йонизирана алкална вода? Знаете ли, че добрата вода е достъпна за всеки един от нас. Знаете ли, че лечебният  пост само на вода самообновява стволовите клетките? Нобеловата награда в област „Медицина“ през 2016 година беше връчена именно на японския учен - Йошинори Осуми, който доказа, че гладуването на вода води до образуване на нови стволови клетки. Водата дава живот

Знаете ли, че водата е единствената течност в тялото, която той използва за различни ензимни и химически реакции – транспортира хранителни вещества, хормони, кислород чрез кръвта и лимфата? Липсата на кислород и добра вода в организма са причина първа за болестните състояния, които съвременната медицина назовава с различни имена. Всъщност, ако трябва да бъдем честни, всички те имат само едно име – и то е „ВЪЗПАЛЕНИЕ ВСЛЕДСТВИЕ ЛИПСА НА ВОДА И КИСЛОРОД“.

Добрата водата регулира всички функции на тялото! Водата е спойващият елемент в архитектурата на клетката. Добрата  Водата е жизнено необходима за ефикасността на имунната система в борбата с различни инфекции, болести, ракови клетки и вируси. Добрата вода усилва многократно ефикасността на имунната система в костния мозък, където се формира нейната дейност (всички нейни механизми). Водолечението е изключително ефикасно срещу туморни образувания и хронични заболявания.

Добрата Вода повишава ефективността на зареждане с кислород на червените кръвни телца в белите дробове. 

Водата се бори с депресията!

Множество са и психологичните нарушения вследствие дехидратация на организма. Липсата на кислород, прииждащ с водата до всяка клетка, я свива и нейната функционалност се видоизменя, причинявайки често разрушителни психологически състояние, които тлеят в организма на човека с години. 

Водата е главният източник за образуване на енергия в тялото! Храна, която не съдържа вода, няма енергийна стойност! Раздразнителност, нервност, избухливост, напрегнатост, депресии и неадекватно поведение. Хора, проявяващи гореописаните емоции, следва да пият повече вода, защото са дехидратирани. Депресията говори за много сериозна дехидратация на организма, при която тялото е използвало част от антиоксидантите си, за да може да се справи с токсичните отпадъци от метаболизма, неизведени от тялото поради недостатъчен прием на добра вода.

Главоболието настъпва, когато повишеният прилив на кръв към мозъка не успее да хидратира мозъчните клетки. Те не успяват да изведат токсичните вещества, които силно окисляват средата! Мозъкът има нужда от определено количество вода за дишане и изпотяване, докато спи между 6 и 7 часа в денонощие. Дехидратацията пречи на съня, защото тялото крещи, че иска вода и често някои от нас страдат от безсънни нощи.  

Разбирането, че приемането на чай, кафе, алкохол и безалкохолни напитки и други течности, вместо чиста вода, може да задоволи нуждите на организма от качествена вода, е елементарна грешка, особено ако човекът е подложен на ежедневен стрес.

Вярно е, че тези напитки съдържат вода, но тя няма нищо общо с функциите, които водата има в чист вид – без окислители, овкусители, консерванти и др.  Тези напитки отнемат от организма, освен водата, в която са разтворени, а и вода от резервите на тялото.

Водата и двигателният режим – спортът!

По време на физически упражнения и усилен физически труд нашето тяло губи вода, посредством изпотяване. Намаляването на телесната маса от 2 % и повече, поради изпотяване, може да попречи на аеробното функциониране и физиологичните процеси. В проучване от 2016 г., озаглавено „Ефектът на електролизираната алкална вода с високо pH върху кръвния вискозитет при здрави възрастни“ е оценено състоянието на хидратация при 100 участници, които извършвайки леко физическо натоварване довеждат до спад от 2 % на своята телесна маса. На част от участниците е предоставена алкална вода, а на останалите от тях нормална питейна вода. Резултатите сочат, че кръвният вискозитет или „плътността“ на кръвта на участниците, приемали алкална вода след упражненията, е по-ниско от това на участниците, приемали вода от чешмата. Следователно: тези от тях, които са употребявали алкална вода, били по-добре хидратирани. С други думи, пиенето на алкална вода по време на упражнения, прави кръвта по-течна, което е явен индикатор за правилно хидратиране. Тези резултати са в абсолютна подкрепа на твърденията, че алкалната вода помага за по-доброто хидратиране. 

Алкалната вода помага в борбата с наднорменото тегло!

Алкалната вода може да бъде ваш добър приятел в борбата с теглото. Съвременния начин на хранене се състои в честия прием на вредни храни, които значително увеличават киселинността в тялото. В резултат на това тялото произвежда повече мастни клетки за неутрализирането на киселините. Това неизбежно води до нежеланото натрупване на маса. Алкалната вода естествено подпомага неутрализирането на киселинността в тялото. С други думи, приемайки алкална вода ние редуцираме нуждата от мастни клетки, които да се борят с киселините от вредната храна. Пиенето на алкална вода значително спомага за загубата на тегло, поради намаляване на мастните запаси. Тяло, което има здравословни алкални нива, губи тегло много по-лесно от тяло с високи нива на киселинност.

Ползите от алкалната вода са многобройни и многопластови! Взимайки предвид всички начини, с помощта на  които алкалната вода може да подобри вашето Здраве, е чудно как повечето хора не са направили все още правилния избор.

Какво може да бъде по-удобно от това ДОБРАТА ВОДА ДА Е ДОСТЪПНА ЗА ВАС ОТ КРАНЧЕТО НА ВАШАТА МИВКА У ДОМА?! С придобиването на машина за вода вие получавате най-лесния достъп до йонизирана алкална (+ водородна!) вода и абсолютната възможност да се насладите на ползите от нея заедно с вашето Семейство. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ЗДРАВЕ ЗА ВАС, ВАШИТЕ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ! КАКВО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО Е ЗДРАВО! 

Разберете повече на yangwater.net

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Cardemepe 02:27, 11 мар 23

However, the role of NR4A1 in tamoxifen resistant ER positive breast cancer has not yet been elucidated buying cialis generic Among cancer patients on IV BPs, denture wearers were noted to have at least a twofold greater risk for ONJ, likely resulting from chronic irritation of tissues

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама