"Шалом" с дарение от 33 000 лв. за кампанията "За героите в бяло"

12:46, 27 мар 20 25 2001 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

С дарение в размер на от 33 027.91 лв. Организацията на евреите в България „Шалом“ се включва в Националната кампания на Български лекарски съюз „За героите в бяло“, зад която застана футболната звезда Димитър Бербатов.

Дарението цели да подпомогне усилията на всички медици, които в момента са на първа линия в борбата с епидемията от COVID -19.

Болницата в Свищов има нужда от аспиратор, консумативи и дюшеци в отделението за коронавирус

"Организацията на евреите в България „Шалом“ е признателна и помни подкрепата на БЛС от 5 ноември 1940 г., когато Управителния съвет на съсловната организация настоява с писмо пред Народното събрание да не бъдат прилагани ограниченията, предвидени в Закона за защита на нацията към евреите", се казва в съобщението.

Дарение до момента са направили 11 фирми и физически лица.

Ако искате и Вие да се включите в кампанията на Българския лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:

Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама