Анджелина Джоли с щедро дарение за децата, останали без храна заради коронавируса

20:20, 26 мар 20 / Любопитно 25 2675 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Анджелина Джоли дари 1 милион долара за осигуряване на храна на деца, които обикновено разчитат на изхранване в училищните столове, но сега са лишени от това заради затварянето на учебните заведения в условията на пандемията, съобщи БТА

Лейди Гага с тъжна новина за феновете си

Актрисата, която е на 44 г., направи щедрото дарение в полза на благотворителната организация No Kid Hungry, разпределяща помощи на семейства, чиито деца разчитат на изхранване в държавните училища. 22 милиона деца в САЩ разчитат на хранителни помощи, става ясно от изявлението на Джоли по повод на дарението.

Кои са най-търсените стоки онлайн по време на пандемията

Звездата е известна с благотворителната си дейност и особено с подкрепата си за деца и за образованието им. Наскоро Анджелина Джоли направи дарение на Агенцията на ООН за бежанците, освен това финансира училища в Афганистан, Камбоджа, Кения и Намибия, за да не спира образователния процес там заради пандемията.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама